Communiceren met dieren doe ik het liefst op afstand, omdat ik dit de meest zuivere manier van communiceren vind. Indien gewenst kan het plaatsvinden tijdens telefonisch contact.

Over het algemeen is na contact met een dier, contact met de verzorger via de mail voldoende. Indien nodig kan er telefonisch contact plaatsvinden op afspraak .

 

 

Contact met een dier €55

Er zal een uitgebreid gesprek plaatsvinden met het dier, waarin ik je vragen aan het dier zal voorleggen en waar uiteraard ruimte is voor dat wat het dier zelf wil delen. Dit gesprek verwerk ik in een verslag wat ik je per mail toestuur.

Vervolgcontact € 30

Wanneer je afgaande op het eerdere contact toch nog vragen hebt aan je dier, kan ik deze in een vervolgconsult aan je dier voorleggen, waar hij/zij opnieuw de ruimte krijgt om te delen wat op dat moment nodig is voor hem/haar. Je ontvangt van dit contact ook een verslag per mail.

Een vervolgconsult vindt uiterlijk 3 weken na het eerste contact plaats, is die tijd verstreken, dan geldt weer het eerste tarief.

Spoedcontact €75

Uiteraard kan er sprake zijn van een situatie die direct aandacht behoeft. In dat geval kan ik dezelfde dag of uiterlijk de dag na de aanvraag (in overleg met u) contact maken met je dier.

 

 

Telefonisch-consult €35 ( per 30 minuten )

Tijdens een telefonisch consult kan ik ook in contact met een dier (met een foto van je dier erbij) en tegelijkertijd aan je doorgeven wat het dier deelt. Je kunt je vragen voorleggen via mij, daarnaast is er ruimte voor wat het dier zelf wil delen. De vraag aan jou is hiervoor open te staan en het over je heen te laten komen. Het brengt vaak inzichten en bewustwording, ook over jezelf.

Coaching na contact met een dier €90

Wanneer uit contact met je dier blijkt dat er een boodschap is aan jou waar je mee verder wilt (jouw proces/levenspad) via coaching, dan maken we er een combinatie van. Het genoemde tarief geldt voor contact met het dier in combinatie met een telefonische coachsessie van maximaal 45 minuten.

Heb je behoefte aan meer dan één sessie, dan bespreken we het vervolg en ook het tarief, om hierin tot een wederzijds goed gevoel te komen.

Healing (los van coaching) €25

Wanneer uit contact met je dier blijkt dat je gebaat zou zijn bij een healing en je wilt dit graag los van een coaching, dan kan ik je een healing geven. Je energie zal hierdoor weer gaan stromen waar nodig.

 

Mocht je behoefte hebben aan een consult, healing of coachsessie op locatie, dan reken ik een kilometervergoeding van 20 cent per kilometer (retour). Eventueel ben je op een moment in overleg ook van harte welkom bij mij thuis.

Ik kan natuurlijk niet in iemands portemonnee kijken… Maar vind wel dat ieder dier het verdient om gehoord te worden. Is de investering voor jou te kostbaar, geef het dan gerust aan en dan zoeken we hier samen een oplossing voor.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de stem van je dier? Heb je zorgen over zijn/haar gedrag? Heb je vragen aan je dier? Wil je gewoon eens weten wat er in je dier leeft? Of ben je benieuwd hoe je dier jouw leermeester kan zijn?

Heb je nog verdere toelichting nodig of heb je vragen?

Neem dan gerust contact op via de knop hierboven.

Let op: Vermissingen neem ik enkel aan in overleg, aangezien dit een intens proces is, zowel voor het dier als voor mij als dierentolk. Ik ben helaas niet altijd in de gelegenheid vermissingen aan te nemen.