Wat is een healing eigenlijk?

Een healing is het werken met energie. Ons lichaam reageert op die energie en stuurt het naar die delen die het nodig hebben om het zelfgenezend vermogen te activeren, dichter tot jezelf te komen en/of om de (levens)energie weer te laten stromen. Dat wat je niet meer dient, wordt aangeraakt met die energie en zo kun je beginnen met loslaten.

Een healing maakt een begin in het in balans brengen van gedachten, emoties en lichaam om tot de kern van de (spirituele) ziel te komen.

Een healing kan plaatsvinden door een lichte aanraking met de hand, maar de energie waarmee je werkt tijdens een healing kan ook ‘gestuurd’ worden en dus op afstand gegeven worden. Alles is immers energie en energie is oneindig… In direct contact geven sommige mensen aan het als intenser te ervaren dan op afstand.

Geregeld komt het voor dat tijdens contact met een dier blijkt dat het dier baat heeft bij een healing. Dient dit zich aan tijdens een consult, dan geef ik het dier een healing. Dit zit bij het contact inbegrepen. Zo nu en dan komt het ook voor dat het dier me laat weten, dat jij als mens waar het dier bij woont, een healing kunt gebruiken om een begin te maken in loslaten van wat je op dit moment niet meer dient. Dit lees je dan direct of indirect terug in het verslag.

Dit kan onderdeel zijn van een traject van coaching met je dier, maar kan er ook los van staan. Indien dit van toepassing is, geef ik je graag een healing als je dit wilt. Het is uiteraard aan jou zelf of je een healing wilt of niet.

Een healing heeft direct effect. De stroming die ontstaat kan heel subtiel aanwezig zijn of juist heel duidelijk. De meeste mensen ervaren een diepe rust na een healing. Een healing werkt vaak lang en diep door. Het doel van een healing is om iemand weer in contact te brengen met zichzelf en de levensenergie weer te laten stromen.

In contact waar je ervoor kiest over te gaan tot coaching, zit de investering voor de healing erbij
inbegrepen. Mocht je aan de hand van een reading enkel een healing voor jezelf willen, dan reken ik
hiervoor 25 euro extra. Een healing kan net als contact met een dier, op afstand plaatsvinden. Woon je niet heel ver bij mij vandaan, dan kan ik bij je langs komen om de healing te geven tegen een kilometervergoeding van 20 cent per kilometer (retour).