Consult met mijn paard Vonia

★★★★★
5 5 1
Ondanks jarenlange ervaring met paarden, was het contact tussen mij en Vonia niet optimaal. Vonia is soms erg bang en raakt dat in de stress. Ze kan dan helemaal blokkeren en is dan in paniek. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt met een paard. Zelf kreeg ik het idee dat er iets in het verleden met haar is gebeurd maar ik kon er niet echt de vinger op leggen. Dit maakte me onzeker en ik wilde graag weten hoe ik beter op haar behoeftes kon aansluiten. Na een tip van mijn zus kwam ik uit bij Kim. Aan de hand van een foto van Vonia met daarbij vragen die ik had, kreeg ik een mooi en uitgebreid verslag terug. Hierin kwam naar voren dat als Vonia angstig is en ik onzeker wordt, dit haar gedrag alleen maar meer versterkt. Ook gaf ze details over de andere paarden van de kudde en over Vonia haar gedrag en gezondheid. Dit had ik vooraf niet tegen Kim gezegd maar wat wel maakte dat ik de inhoudt van het verslag serieus nam. Ook kreeg ik te horen dat Vonia inderdaad niet altijd een prettig verleden heeft gehad met mensen en een hekel heeft aan de zweep. In de periode erna aan de slag gegaan met mezelf en met Vonia. Ik neem meer de tijd voor haar en als ze angstig is, blijf ik rustig en verwijt ik mezelf niets. Vonia wordt hierdoor rustiger en ons contact is daardoor beter geworden. Zolang ik mijzelf ben, is Vonia ook veel opener. Als ik gehaast ben, komt ze echter niet bij me, ze laat direct zien hoe ik in mijn vel zit en wat dit met haar doet. Wat ik prettig vond was dat Kim duidelijk een vertaalslag maakt tussen mijn eigen gedrag en dat van Vonia. Ook kwam ze met handige tips waar ik gelijk mee aan de slag kon. Helder, uitdagend en niet zweverig. Kim bedankt!

Consult overleden hond

★★★★★
5 5 1
Heel blij ben ik, dat ik via jou contact kon hebben met onze lieve hond, die we helaas moesten laten inslapen. Zo ontzettend dankbaar dat ze 12 jaar bij ons mocht zijn. Heb ook veel inzicht gekregen door deze reading, heel duidelijk.

Mijn onrustige hond.

★★★★★
5 5 1
Al geruime tijd had ik het idee dat mijn hond niet blij was. Hij was ontzettend onrustig en ontsnapte uit huis zodra hij de kans kreeg. Ook werd hij steeds waakser. Ik heb Kim gevraagd om eens te kijken of ze contact kon maken met onze hond. Dit heeft Kim gedaan door middel van een foto waar alleen de hond op stond. Een paar uur nadat ik de foto ge-appt had kreeg ik een zeer uitgebreid verslag via de mail. Vol verbazing heb ik het verslag gelezen. Wat er in stond was een hele mooie en liefdevolle beschrijving van onze hond. Ze kon precies beschrijven wat in onze thuissituatie zorgde voor het onrustige gevoel bij de hond. Alles kwam ter sprake, voeding, lichamelijk welzijn, thuissituatie, interactie met mensen en dieren enz. Ik heb ontzettend veel aan dit verslag gehad en kon de hond meteen beter begrijpen. Ook hebben wij passende maatregelen kunnen treffen waardoor onze hond nu een stuk gelukkiger en minder onrustig is. Het consult van Kim heeft mij en onze hond zeker veel goed gedaan!

Poes Sanne

★★★★★
5 5 1
Wat ben ik ontzettend blij en poes Sanne ook, dat we in contact zijn gekomen met Kim. Ik liep al een tijdje rond met vragen over het gedrag van Sanne, een lieve, verwilderde zwerfkat die alweer een poosje bij ons woont. Dat ze zou reageren op de komst van een kitten, hadden we verwacht, maar dat dit eerst een tijd goed zou gaan en daarna, voor ons gevoel, opeens niet meer, dat zorgde voor vraagtekens. Kim heeft contact met Sanne gelegd en wat kwam daar ontzettend veel informatie uit! Deze informatie en de adviezen die Kim hier aan koppelde, hebben er voor gezorgd dat we binnen een korte tijd onze lieve Sanne weer terug hadden. We snappen nu veel beter waarom ze bepaald gedrag vertoont en wat ze dan van ons nodig heeft. Ontzettend bedankt voor dit waardevolle contact en koester je talent hiervoor!

Levensmaat hondje Chouf

★★★★☆
4 5 1
Kim heeft voor ons contact gelegd met onze hond Choufke toen hij net enkele dagen overleden was. Dit heeft ons erg geholpen bij het verwerken van het verlies. Jegens ons is Kim altijd erg begripvol en ondersteunend geweest. Het blijft verdrietig, maar we zijn erg blij dat Kim ons via deze weg heeft geholpen!

Cavia Ghitta

★★★★★
5 5 1
Kim heeft contact gehad met onze cavia, we kwamen maar niet uit een vraagstuk, en toen besloten we Kim te vragen. Zij heeft met veel liefde en aandacht een consult verzorgd. Daaruit kwamen dingen die Kim gewoonweg niet kon weten, en beschreef precies welke haar favoriete maatje was (wij hebben nog 7 andere cavia's naast deze cavia, dat kon zij niet weten..) Ook beschreef Kim precies wat haar lievelingseten was, en hoe we haar konden helpen. Nu 3 maanden later hebben we een hele gelukkige cavia! En zijn de problemen opgelost! Dank je wel Kim, voor alle goede en lieve begeleiding. Linda

Verslag van onze overleden hond Dolly

★★★★★
5 5 1
Kim heeft contact met Dolly gemaakt en dit verwerkt in een verslag, geeft een enorme steun in het verwerken van het verlies. Vrienden van ons hadden het verslag ook gelezen en hun commentaar was "indrukwekkend". Kim bedankt voor alles!

Jesse

★★★★★
5 5 1
Ik wou heel graag weten wat er in Jesse mijn dwergpinscher omging, Jesse heb ik geadopteerd uit het asiel en had een verleden dat wist ik zeker ! Nadat ik het consult had aangevraagd voor Jesse, hebben Kim en ik veel app contact gehad, een aantal dagen later ontving ik het verslag van Jesse, ik ben me kapot geschrokken wat hem allemaal is aangedaan.. maar ik weet nu wel waarom hij soms doet zoals hij doet en hier werken Jesse en ik elke dag nog aan ! Ik kan Kim niet genoeg bedanken voor wat ze allemaal voor mij en Jesse gedaan heeft. Kim nogmaals super bedankt wat je voor Jesse allemaal hebt gedaan ! Wij zien elkaar snel eens ! Groetjes, Irma & Jesse

Lizzie

★★★★☆
4 5 1
Wat een prachtige ver"tolk"ing heeft Kim voor Lizzie gedaan. Het heeft ons beide in ons hart geraakt. Het helpt enorm om te weten hoe Lizzie in het leven staat. Ik begrijp nu wat ze nodig heeft en al kan ik dat niet altijd geven, ik kan nu beter rekening houden met haar. En uitleggen waarom iets niet anders kan. Er gaat een wereld voor ons open, waarin we samen onze trauma's helen. Ik wist meteen dat Lizzie bij mij hoorde,maar nu weet ik het nog zekerder. Dank je wel Kim.

Chanouk

★★★★★
5 5 1
Nadat Kim contact heeft gehad met Jesse wou ik ook heel graag weten wat Chanouk te vertellen had. Chanouk had wat probleempjes(ze plast o.a. niet in de tuin) en wou graag weten waar dit weg kwam en wat we er samen aan konden doen. Nadat Kim contact heeft gehad met Chanouk plaste ze voor het eerst weer in de tuin. En zag ik haar op de een of andere manier op een positieve manier veranderen. Chanouk leeft in een roedel van 4 en ze gaf aan dat ze graag weer eens net als vroeger iets met mij samen wilde doen. Zo gezegd zo gedaan.. Chanouk en ik gaan weer vaker samen op pad. Je ziet haar hierdoor echt meer genieten! Dit alles dankzij Kim ! ❤

Onze kater Pluis

★★★★★
5 5 1
Onze kater Pluis, begon ineens vanuit het niets zijn vacht los te plukken. S, morgens als wij beneden kwamen lagen er overal plukken haar. Pluis werd steeds kaler op zijn rug en zag er niet al te best uit. Ik heb diverse bezoeken bij de dierenarts gehad. Prednison, pillen tegen jeuk, vlooienbestrijding ( terwijl er geen vlo te vinden was, maar goed) Alles geprobeerd maar geen oplossing gekregen. Ik heb toen Kim gevraagd of ze met Pluis contact wilde leggen, want ik maakte me toch echt wel zorgen. Was hij wel gelukkig in het nieuwe huis, is hij ergens allergisch voor, heeft hij last van vlooien? Allerlei vragen heb ik met een leuke foto naar Kim opgestuurd. Kim heeft lang contact gehad met Pluis, dit vertelde ze in een prachtig mooi en duidelijk verslag, wat ik per mail gekregen had. Ik heb met tranen in mijn ogen het verslag gelezen, er stonden zoveel mooie dingen in. Alles klopte, zo fantastisch. Het contact tussen Pluis en mijn zoon bijvoorbeeld, dat ze eigenlijk best op elkaar lijken. Mijn zoon is erg gek op Pluis, maar tegelijkertijd is hij ook bang voor katten. Dat maakt dat er soms geweldige situaties ontstaan van aantrekken en afstoten naar elkaar. Ik vind het mooi dat Pluis dit kon vertellen. Ook is er een buurtkat waar Pluis niet mee overweg kan, dit wist ik niet, maar het valt me nu inderdaad op. Pluis heeft ook veel vertelt over hoe het in ons huis gaat, met mij en mijn kindjes. Heel herkenbaar en zo mooi om te lezen, dat stukje herkenning en ook trots op mezelf hoe ik het toch allemaal red. Fijn dat Pluis zich daarin thuis voelt en gelukkig is, dit geeft mij een heel fijn gevoel. Ik heb een tijdje in een zware burn-out gezeten, ook dit heeft Pluis in geuren en kleuren aan Kim verteld, hoe ze dit omschreef in het verslag gaf mij echt kippenvel, want het is zo waar. Mooi om te weten en voelen dat Pluis een sensitieve kat is en met zijn humor en grappige gedrag ons elke dag weer blij maakt. Kim heeft ook de oorzaak van Pluis zijn jeuk gevonden. Dat was natuurlijk het allerbelangrijkste. Volgens Pluis lag het aan zijn voeding. Pluis kan niet tegen plantaardige ingrediënten zoals granen enz. Sinds ik het voer heb veranderd, dit is nu een week of 2 a 3 geleden, is hij helemaal opgebloeid. Zijn vacht ziet er prachtig uit en hij is heerlijk zacht. Af en toe vind ik nog een plukje haar, maar lang niet zoveel meer als voorheen. Ik ben zo ontzettend blij dat Kim op deze manier de juiste oplossing heeft gevonden. Nu weet ik helemaal zeker dat Pluis happy is bij ons en dat hij zich , zoals hij zelf zegt, helemaal kat kan voelen thuis. 10000 maal dank Kim voor dit waardevolle gesprek en het prachtige verslag. We hebben allemaal veel geleerd van je gesprek met Pluis.

Achter de regenboog

★★★★★
5 5 1
Lieve Kim, Wat ben ik blij dat je een gesprek bent aangegaan met mijn Stanley . Ik ben zelf dierentolk en praat graag met onze honden en help graag andere dieren. Binnen 10 maanden tijd zijn alle drie onze hondjes Roby, Yindi en Stanley overleden, mijn hart is gebroken. Door het grote verdriet ging ik twijfelen aan het contact met mijn hondje Stanley. In het verslag wat Kim mij stuurde, kreeg ik letterlijk terug wat Stanley ook tegen mij gezegd heeft. Dat is een hele fijne bevestiging. Het verdriet is nog groot, maar door het contact wat Kim met Stanley heeft gehad, is er meer berusting gekomen. Kim ik ben je erg dankbaar voor dit mooie en uitgebreide verslag, wat ik koester. Wat een geweldig vak hebben wij toch. Ik hoop dat veel mensen de weg naar jou vinden en net zo blij zijn met het verslag, als ik dat ben. Het gesprek wat een dierentolk met een dier heeft, kan het verschil maken in kwaliteit van leven, bij zowel de mens als het dier. Nogmaals dank je wel lieve Kim. Ook namens onze drie musketiers, Roby, Yindi en Stanley xxx Lieve groetjes, je collega Claudia
Naam
E-mail
Onderwerp
Beoordeling
Bericht