Communiceren met een dier, kan dat? Ja zeker kan dat!

Wil je dus weten wat er in je dier omgaat? Of je dier gelukkig is? Wat je dier jou wil vertellen? Maak je je zorgen en wil je weten hoe je kunt helpen? Of ... durf jij het aan om gecoacht te worden op jouw levenspad door jouw dier? Dat kan!

Is jouw dier overleden, heb je nog vragen of twijfels, en zou een antwoord van jouw dier je kunnen helpen in je rouwproces? Ook contact met overleden dieren is mogelijk.

Een dier kan zijn beleving en behoefte doorgeven via telepathisch contact met mij als dierentolk.

Dit telepathische en intuïtieve contact bestaat uit het overbrengen van beelden, geuren, smaken, geluiden, emoties, fysieke gevoelens en soms ook woorden.

Ik communiceer voornamelijk met dieren op afstand, wat wil zeggen dat ik contact heb met je dier aan de hand van een foto. Telepathie is werken met energie en energie is oneindig. In vrijwel alle communicatie met dieren kies ik ervoor dit op afstand te doen, omdat dit in mijn optiek de meest zuivere vorm is, omdat je op deze manier niet beïnvloed wordt door energieën uit de directe omgeving van het dier, zoals bijvoorbeeld de verzorgers van het dier of andere dieren of door de omgeving zelf. Op ‘De Zomerhof’ ben ik hierin opgeleid.

Voorafgaand aan het contact maak ik mezelf los van mijn eigen gedachten en gevoelens, om alles wat het dier wil delen op te kunnen vangen. Alleen op die manier kun je contact hebben met het dier.

Het dier deelt tijdens het contact wat hij/zij nodig vindt om op dat moment te delen.

Ook staan ze vrijwel altijd open voor vragen. Dus ja, wij kunnen vragen stellen aan onze dieren en krijgen hier antwoord op. Prachtig toch? Op die manier kunnen we dus zicht krijgen op wat er in ons dier leeft, maar ook op zijn behoeftes, gedrag en hoe we hierbij kunnen aansluiten om hen zo gelukkiger te maken. Wees je er wel van bewust dat het niet altijd het antwoord is dat je misschien verwacht te krijgen…. Maar, zij kunnen ons ook laten weten waar juist wij zelf aandacht voor mogen hebben gericht op ons eigen proces. Wat belemmert ons om tot onze ware zelf te komen? Dieren weten dit, geven ons feedback, helpen ons op weg. En hun gedrag, komt vaak deels hieruit voort. En zo leren we van elkaar. Lees hierover vooral verder bij de button ‘coaching met dieren’.

Sommige mensen staan er sceptisch in en dat mag. Gelukkig heb ik de sceptische mensen die ik heb getroffen, mogen laten ervaren dat het wél mogelijk is om (op afstand) te communiceren met een dier. Ze vonden herkenning in mijn verslag van het contact met hun dier. Bekijk vooral ook eens de ervaringen, zodat je een idee krijgt wat het jou als verzorger kan opleveren, maar ook zeker wat voor effect het op een dier heeft.

Jij en het dier, zullen namelijk dichter tot elkaar komen!

Mijn wens is, dat vele dieren hun stem mogen laten horen en dat wij mensen hun stem serieus nemen.

Vraag je je af of jouw vraag of situatie passend is om een consult voor aan te vragen, neem dan gerust contact met me op. Maar weet dat je dier eigenlijk op al jouw vragen antwoord wil geven, in al jouw zorgen meer duidelijkheid wil geven. Het is alleen misschien niet altijd het antwoord dat je verwacht...

Let wel: Ik ben géén dierenarts! Voor medische zaken raad ik altijd aan om ook een dierenarts te raadplegen. Wél kan ik vanuit het dier te weten komen waar hij last van heeft. Helaas merk ik dat nog vele dieren te vroeg of juist te laat deze wereld verlaten.