Zelf ben ik me er al heel erg van bewust dat de dieren die bij ons wonen, een doel in ons leven hebben. Ze willen ons iets leren, ons bewust maken of ons verder helpen in ons proces. Bepaalde aspecten in hun gedrag, die wij soms bestempelen als moeilijk of problematisch, komen meer dan eens voort uit ons zelf (projectie).

Vaak komt in contact met een dier veel naar voren over de mens(en) waar een dier mee samenleeft, ze geven vaak feedback op ons eigen gedrag of maken ons bewust van waaraan wij als mens aandacht mogen besteden om verder te komen, om meer richting ons (levens)doel te bewegen of.. om tot loslaten en verwerken te komen van bepaalde gebeurtenissen in ons leven, die beperkend werken op wie we in essentie eigenlijk zijn.

Graag wil ik middels het vertalen van de stem van jouw dier, je verder coachen op je levenspad, samen met je dier en de boodschap die hij/zij voor je heeft.

Hiermee krijg je tevens inzicht in het gedrag van het dier en kan ik je coachen en adviseren hoe met dit gedrag om te leren gaan of… hoe je met je eigen gedrag kunt omgaan. Dit alles leidt er ook toe dat mens en dier dichter tot elkaar groeien.

Coaching met dieren werkt diep door, tot zielsniveau. Soms brengt één sessie al voldoende inzicht, soms zijn er meerdere sessies nodig.

Coachen met een dier kan plaatsvinden met behulp van telefonisch contact en indien gewenst kan ik op locatie (tegen km vergoeding) of kun je bij mij thuis komen. We kunnen het de vorm geven die nodig is vanuit je eigen behoefte en die van je dier.

Het start altijd met contact met een dier. Vanuit daar kan er een stap richting coachen gemaakt worden als je hier voor open staat.

Ik kan je samen met je dier leren om dichter tot jezelf te komen, dichter tot het dier te komen, dichter tot elkaar te komen. Een verdieping aangaan in jullie contact. Ik kan je eventueel de beginselen leren van hoe je dier communiceert met je en hoe je met jouw dier kunt communiceren. Hierdoor ontstaat meer begrip onderling en groeien jullie (nog meer) naar elkaar toe.

Durf je het aan in de spiegel te kijken die jouw dier je voor houdt of heb je nog vragen, neem dan gerust contact op!